
Afgelopen twee weken, vloog het geld zo de portemonnee uit. Zondag kwam een vriend op bezoek en hij nam een aantal groenten en aardappelen mee uit zijn moestuin. In de ochtend geoogst en avonds op het bord, heerlijk hoor. Wij aten zondag daardoor hele verse aardappelen en andijvie.

Onze weekmenu van week 38
Maandag
Gekookte aardappelen met rodekool met runderbraadworst en vegetarische balletjes in jus.
Dinsdag
Overgebleven restje rijst met sperziebonen satésaus en restje rijst met Indiase curry.
Woensdag
Overgebleven restjes pasta uit de vriezer.
Donderdag
Franse frites met lange sperziebonen en vega gehaktballetjes en runderbraadworst.
Vrijdag
Zelf gemaakte nasi met gebakken spiegeleieren.
Zaterdag
Gekookte aardappelen met witlof uit de oven. Groente schnitzel en bal gehakt.
Zondag
Andijvie stamppot. Aardappelen en andijvie morgens uit de moestuin van een vriend en avonds op het bord. Geserveerd met rundvlees en groente schnitzel.
Een reactie posten